Referenties

PROJECTEN

Op onze website plaatsen we een greep uit onze recent opgeleverde projecten

BEKIJK PROJECTEN

Sinds 1958 is J. Daniëls BV uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf dat voor zowel aannemers maar ook particulieren werkzaam is. Inmiddels specialiseerde het bedrijf zich in voornamelijk infra werkzaamheden, maar dankzij ruime ervaring & constante ontwikkelingen blijft J. Daniëls BV ook met gas, water & elektra werkzaamheden uw specialist.

Voor diverse opdrachtgevers voeren wij werkzaamheden uit, zowel op de zakelijke alsook de particuliere markt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Enexis

Enexis beheert een deel van het elektriciteitsnetwerk en van het gasnetwerk in Nederland. In opdracht voeren wij leidingwerk uit.

Fudura

Fudura is een dochteronderneming van Enexis, waar wij regelmatig gaswerkzaamheden voor uitvoeren.

Engie

Voor Engie, energieleverancier van (groene) stroom & gas voeren we grondwerkzaamheden uit.

WML

Waterleiding Maatschappij Limburg is dé producent van drinkwater in Limburg, divers leidingwerk valt onder onze werkzaamheden.

GaiaZoo

GaiaZOO is een dierentuin gelegen in Kerkrade, waar wij regelmatig verschillende diensten verrichten.

Unica

Unica biedt is een allround technisch dienstverlener, waar wij diverse grondwerkzaamheden voor uitvoeren.

Overheidsinstellingen

Voor diverse gemeenten voeren wij kleinschalig werk uit. Dit betreft o.a. rioolaansluitingen , bestratingswerkzaamheden en pers of raketboringen.

Chemische Industrie

Ook in de (petro) chemische industrie verlenen wij onze diensten. De werkzaamheden die wij voor de chemische industrie uitvoeren vallen onder de BRL SIKB 7000.

Particuliere markt

Ook voor particulieren staan wij altijd beschikbaar. Wij verzorgen alle soorten grondwerk ,kabels en leidingwerk, riolering en bestratingen.

Kwaliteit en vakkundigheid staan hoog in ons vaandel

J. Daniëls BV is al jarenlang uw specialist voor zowel aannemers als ook particulieren

neem contact op