Over ons

J. Daniëls BV, Voerendaal

In 1958 begon dit familiebedrijf met installatiewerkzaamheden betreffende gas, water- en loodgieterswerk. Al snel groeide de behoefte om opdrachtgevers te ontlasten met de aanleg van hoofd- en dienstleidingen op het gebied van gas, water & elektriciteit.

Aan deze behoefte hebben wij gehoor gegeven en is het bedrijf uitgegroeid naar een gespecialiseerde organisatie die aan de wensen en de vereisten van onze opdrachtgevers kan voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaringen & constante ontwikkelingen blijft J. Daniëls BV gespecialiseerd in het leggen en aansluiten van hoofd-en dienstleidingen gas/water. Het leggen van openbare verlichting (laag- en middenspanning) én het maken van raket/persboringen behoort tot de activiteiten.

Constant ontwikkelen houdt ook in dat de certificeren actueel blijven, zodat het bedrijf ook up to date blijft met de laatste normeringen. Bovendien is het J. Daniëls BV als erkend leerbedrijf bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Onze specialisaties

J. Daniëls BV blijft zich continu ontwikkelen om te kunnen voldoen aan de huidige normen. Inmiddels is het bedrijf gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden en dat volgens alle actuele certificeringen.

GRONDWERKZAAMHEDEN

Voor het verrichten van alle soorten grondwerkzaamheden staan wij voor u klaar.

PERS- EN RAKETBORINGEN

Wij maken alle soorten persboringen tot een diameter van ∅ 400 mm staal. Tevens verrichten wij alle soorten solo raketboringen.

PERSLEIDINGEN & RIOLERING

Het aanleggen van persleidingen & diverse werkzaamheden aan riolering behoort tot onze activiteiten.

BESTRATINGEN

Alle grondwerkzaamheden dienen goed afgewerkt te worden, vandaar dat wij ook diverse bestratingen voor u kunnen aanbrengen.

Sinds 1958

Al meer dan 60 jaar zijn wij uw erkend infratechnisch bedrijf met een enorme portie aan kennis en ervaring op ons vakgebied.

Gecertificeerd

J. Daniëls BV voldoet aan alle eisen en normen en bevat de certificering van VCA**, ISO 9001, CKB & BRL SIKB 7000-7001-7004.

Erkend Leerbedrijf

Door te investeren in het opleiden van personeel kunnen wij gehoor geven aan de vraag in de markt van de ondergrondse infrastructuur.

Kwaliteit en vakkundigheid staan hoog in ons vaandel

J. Daniëls BV is al jarenlang uw specialist voor zowel aannemers als ook particulieren

neem contact op